icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Anytime Fitness CB Igualada fitxa la pivot Shanice Johnson, la peça que li faltava per apuntalar el joc interior de l’equip

L’Anytime Club Bàsquet Igualada femení ha fitxat la jugadora nord-americana Shanice Johnson, una pivot d’1 metre i 87 centímetres que ajudarà en el joc interior de l’equip.

Johnson és una jugadora de 25 anys que ha militat a les universitats americanes d’Iowa i Cincinnati i també al Club Baloncesto Leganés, de la Lliga Femenina 2. Aquesta és la peça que li faltava a l’equip de la capital de l’Anoia per poder afrontar els 11 partits que resten per acabar el campionat de Copa Catalunya i assolir l’objectiu de la permanència.

L’equip s’imposa a la pista del complicat Grup Barna

Shanice Johnson ja va debutar diumenge passat i ho va fer amb una victòria a la pista del Grup Barna per 5 punts de diferència (68 a 73). La nova jugadora va anotar 6 punts en un gran partit de tot l’equip. De fet, el conjunt igualadí va fer una gran actuació global i al descans dominava per 3 punts de diferència (30 a 33). Quedava per davant tota la segona meitat, però les jugadores de l’Igualada no van defallir. Tot i que al tercer període les barcelonines es van escapar en el marcador, a l’últim període les igualadines van estar molt ben assentades a la pista i van acabar imposant-se pels 5 punts de diferència (68 a 73. Ara l’Igualada ha pujat fins a la 9a posició a la classificació de Copa Catalunya.

El pròxim partit de l’Anytime Fitness Club Bàsquet Igualada femení serà aquest dissabte a les 19.30 h a les Comes contra el Club Bàsquet Lleida.

Shanice Johnson (a la foto), a la fila de dalt

” width=”20″ height=”20″>

tornar_radioIgualada