icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’asfaltatge del Passeig Verdaguer d’#Igualada comportarà la modificació del recorregut del transport públic

Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’asfaltatge del Passeig. Els treballs s’han iniciat a la calçada nord i a partir de dilluns es realitzaran a la sud. Aquesta millora del ferm d’una de les vies més importants de la ciutat, obliga a modificar el recorregut i les parades del transport públic que hi ha en aquesta zona. Així doncs, aquesta setmana totes les expedicions de Monbús provinents de Barcelona han finalitzat el seu recorregut a l’estació d’autobusos ja que la part nord del Passeig és on s’ubiquen les parades de tornada. La setmana vinent la situació serà la inversa, els autobusos de Monbús cap a Barcelona sortiran de l’estació ja que les parades prèvies estan situades a la zona que s’asfaltarà del Passeig. La tornada ja es podrà fer a les parades habituals.

De la mateixa manera, els busos transversals urbans seguiran realitzant el seu recorregut per la rambla per tal d’evitar el Passeig Verdaguer.

Com aquesta primera setmana, es recorda a tots els veïns de les zones on es canviï l’asfaltatge que els treballs obligaran a tancar els trams en obres de les 8h a les 20h dels dies laborables durant una setmana

tornar_radioIgualada