icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’assemblea local de la CUP, a Igualada, no ha decidit encara si es presentarà a les properes eleccions municipals

Segons ha explicat una de les representants de la CUP-Igualada, Mariona Martín, abans de prendre aquesta decisió, d’aquí al mes de maig volen començar a treballar i veure si poden formar un grup prou fort, sòlid i honest com per presentar-se en aquests comicis. Martín, ha afegit, a més, que, en tot cas, prenguin la decisió que prenguin, no només es pot treballar per la ciutat des de l’ajuntament sinó també des dels moviments socials i des del carrer.

Aquesta representant de la CUP-Igualada ha explicat que, de moment, són un grup d’unes quinze persones que porten mig any reunint-se periòdicament per donar forma aquest grup. Una assemblea que volen que sigui “activa, crítica i municipalista”. Un espai on els diferents moviments socials puguin dir la seva i debatre sobre temes relacionats amb Igualada. Alguns dels punts que sobre els quals volen treballar són: el model de ciutat, la transparència i la justícia social.

La nova assemblea de la CUP, a la capital de l’Anoia, s’ha presentat aquest divendres al vespre, davant d’una sala de socis de l’Ateneu Igualadí plena de gom a gom. L’acte ha comptat també amb la intervenció de Raimon Ràfols, que ha parlat de l’experiència de la CUP a Vilanova i la Geltrú.

tornar_radioIgualada