icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Associació de Botiguers del Nucli Antic i l’Ajuntament treballen plegats per impulsar el comerç al centre històric de la ciutat

Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç del centre d’Igualada, l’Associació de Botiguers del Nucli Antic i l’Ajuntament han recuperat la figura d’En Costiolet. Un personatge igualadí, que va ser el macer i porter del Consell de la Vila cap al segle XVI. Un actor encarnarà aquesta figura històrica i entranyable i, sota el títol En Costiolet visita la ciutat, encapLa ruta tindrà lloc aquest divendres, a partir de les set de la tarda arrencant des de la plaça Pius XII i amb una durada aproximada d’uns cinquanta minuts. çalarà un recorregut pel casc antic, adreçat a tots els públics però molt especialment a famílies i infants, on explicarà la història d’Igualada amb anècdotes i curiositats. La ruta tindrà lloc aquest divendres, a partir de les set de la tarda arrencant des de la plaça Pius XII i amb una durada aproximada d’uns cinquanta minuts.
Segons el president de l’Associació de Botiguers del Nucli Antic, Ricard Aldea, la intenció és que En Costiolet entretingui als infants mentre els pares poden fer les seves compres. A partir d’aquí i, si la valoració de la primera experiència és positiva, la voluntat, segons Aldea, és donar-li continuïtat.

Aquesta iniciativa compta amb la col•laboració de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima i el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI).

tornar_radioIgualada