icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Joan Mercader renova la seva junta

La nova junta del centre està formada per Dani Vidal, Judit Saló, David Rodríguez, Fina Núñez, Susanna Fàbregas i Otger Costa. La renovació es va aprovar durant l’Assemblea de socis i sòcies de l’associació que es va celebrar, el passat dimecres, i que va servir també per aprovar la gestió realitzada per la junta sortint.

La nova junta de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Joan Mercader mantindrà el focus en les activitats esportives, pels beneficis que aquestes aporten als joves tant a nivell físic com de salut mental, i també continuaran oferint activitats culturals com Hip-Hop i teatre.

La nova junta assegura que afronta aquesta etapa amb il·lusió i amb el repte d’assegurar l’accessibilitat de tots els joves a les diferents activitats. A més, afirmen que continuaran col·laborant estretament amb la direcció de l’institut.

Per últim, la nova junta de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Joan Mercader agraeix a les famílies del centre la confiança dipositada i els emplaça a participar i crear comissions de treball per garantir un lleure de qualitat entre l’alumnat. Això, sumat al suport i col·laboració constant amb el centre educatiu ha d’ajudar, asseguren, a  garantir l’accessibilitat, la sostenibilitat i la innovació en l’educació dels joves de la ciutat.

tornar_radioIgualada