icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Associació de Veïns del Barri de Montserrat diu que “no hem tingut mai coneixement de talls elèctrics continus en el barri” i qualifiquen de populisme l’acte d’Igualada Som-hi

L’Assosiació de Veïns d’aquest barri de la ciutat d’Igualada ha enviat un comunicat als mitjans de comunicació on matisa el que va explicar als mitjans Igualada Som-hi va en un acte públic que es va fer la setmana passada per denunciar talls en el subministrament elèctric que afecten uns 150 veïns i veïnes del barri.

El comunicat és aquest:

El passat dia 12 de gener uns veïns i els regidors de Igualada som-hi, van realitzar un acte reivindicatiu en el nostre barri.

 

Des d’aquest moment, ciutadans i altres estaments socials de la nostra ciutat, han recriminat a l’Associació de Veïns del Barri de Montserrat, no haver participat en aquest acte.

 

Davant aquesta situació la Junta de l’AVBM desitja realitzar el següent aclariment:

 

  1. L’AVBM mai va ser informada de l’acte ni pels veïns afectats ni pel grup politic Igualada som-hi, no sent sol·licitada per ningú la nostra participació.

 

  1. Respecte als TALLS DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC EN TOT EL BARRI, l’AVBM pot dir que aquesta afirmació NO ÉS EXACTA encara que no nega que puguin haver-se produït alguns talls de manera parcial. El que si pot assegurar l’AVBM és que no ha tingut mai coneixement de talls elèctrics continus en el Barri, ni tampoc han dit res sobre aquest tema veïns o socis. La nostra associació va fer una enquesta escrita per a conèixer els problemes existents en el barri i ningú dels enquestats ens va manifestar que el subministrament elèctric ho fos.

 

  1. Les incidències de les quals si és coneixedora l’AVBM es corresponen amb talls intermitents el 22 de desembre a Igualada i a Vilanova del Camí, un tall continuat i permanent en un carrer d’Igualada entre les 20 h del mateix dia i les 3 h del 23 de desembre.

Al barri de Montserrat un tall o falta de subministrament elèctric en l’enllumenat públic del Carrer Mn. Josep Forn entre els carrers Viçenc Pedriça i Pau Muntadas durant almenys 6 dies i que, una vegada se’ns va comunicar per part d’un veí, es va comunicar als Serveis Municipals i es va resoldre.

 

  1. Respecte als veïns afectats pels talls d’electricitat (o altres problemes) l’AVBM està i ha estat SEMPRE a la seva disposició, tant si és un com si són diversos afectats. Els veïns del Barri saben que aquesta associació atén tant socis com a no socis, estant al servei de TOTS els veïns del Barri. Encara així, és evident que l’AVBM no pot realitzar visites a domicilis o verificar incidències en el Barri si no se’ns notifica i per tant les desconeix.

 

  1. El populisme d’alguns polítics en accions reivindicatives que diuen defensar als ciutadans, sense tenir en compte a les associacions veïnals i/o altres forces polítiques que els representen, no mostren més que un intent i/o desitj d’acaparar i ocupar els mitjans de comunicació per la seva imatge, i a l’efecte d’ampliar la seva propaganda política.

Ens hem de preguntar: van ser avisades altres forces polítiques o entitats veïnals de la nostra ciutat de l’acte reivindicatiu?… Sabem que l’AVBM no va ser avisada. No tindria més força la denúncia o reivindicació si haguessin participat més forces polítiques i/o entitats veïnals ?. O només Igualada som-hi te la representació de la “VEU” dels veïns ?.

 

  1. L’AVBM dóna suport a tots els veïns del barri sense exclusió de raça, religió o signe polític, sempre que es comuniqui a la nostra associació el problema o incident i aquest pugui ser verificat. Per a això, es poden dirigir al local social i/o als correus i telèfons de contacte de l’associació. L’AVBM tramita totes les queixes dels veïns del barri sempre i sense excepcions, informant l’Ajuntament i/o a la/s empresa/s proveïdora/s del/els servei/s afectat/s.

 

José Manuel Marín Castillo

President AVBM.
Igualada 18 gener 2021.

 

tornar_radioIgualada