icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Associació Protectora d’Animals de l’Anoia (APAN) busca cases d’acollida per a gossos i gats

Segons expliquen des de l’entitat, amb l’arribada de l’estiu i l’augment de les temperatures, molts animals dels que tenen a la protectora ho estan passant molt malament. Asseguren que malgrat els van ruixant amb aigua, alguns d’aquests animals són grans d’edat, d’altres estan malalts o simplement n’hi ha que degut al maltractament que han rebut dels seus anteriors propietaris, estan molt deprimits. És per aquests motius que des de l’APAN busquen cases d’acollida.

Evidentment, la protectora proveirà els medicaments per aquells que ho necessitin i les visites veterinàries que siguin estrictament necessàries. Si la persona que se’n cuida ha de marxar de vacances o té qualsevol urgència, també es faran càrrec de l’animal mentre els nous propietaris siguin fora.

Des de la protectora demanen, però, reflexionar bé i estar molt segur abans de decidir oferir-se com a casa d’acollida, ja que els animals no poden entrar i sortir del refugi a caprici del consumidor. Expliquen que cal tenir paciència, sobretot els primers dies o setmanes, i si pel motiu que sigui, l’acollida no funciona, l’animal tornarà a la protectora.

Les persones que estiguin realment interessades a acollir un animal de l’APAN a casa seva poden posar-se en contacte amb la Dolors al telèfon 699 410 047.

tornar_radioIgualada