icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ateneu Igualadí, protagonista al Canal 33

El proper dijous, 14 de maig, a les 22h el canal 33 emetrà el documental Ateneus: llavor de llibertat, una pel·lícula on l’Ateneu Igualadí és un dels protagonistes amb més presència al documental, al tractar-se d’un referent en molts aspectes dins del món ateneístic. La seva presidenta, Mireia Claret Esteve, és també una de les principals veus de la narració. D’aquesta manera, la projecció esdevé tota una celebració de la importància i dels èxits de l’Ateneu i, per tant, dels Ateneus.

Es tracta d’un documental que reflexa els inicis, passat, present i futur dels Ateneus, així com els seus principals pilars: valors, compromís i participació. A través d’una sèrie de capítols, ens endinsem en el context històric i social que va propiciar l’aparició dels Ateneus a Catalunya, en els objectius que tenien inicialment i en com van anar evolucionat al llarg dels anys, per acabar fent una reflexió sobre la seva situació actual i el seu paper en el futur.

La pel·lícula es va inscriure dins la programació de la secció KM.0 de la 17a edició del ZOOM Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, de l’any passat. Va ser realitzada a Catalunya i ens arribà firmada per la Federació d’Ateneus de Catalunya i per Nosotros Films Barcelona.

tornar_radioIgualada