L’atleta anoienca Sheila Avilés, campiona del Món de les Sèries Mundials Skyrunning 2019

’atleta montbuienca Sheila Avilés es proclama campiona de les Sèries Mundials d’Skyrunning.

Avilés ha tornat a demostrar que es troba en un moment espectacular. Va acabar imposant-se al circuit de curses de trail, una competició que es composa de 15 proves i un Sky Masters final, destinat només als millors de l’any. La prova definitiva es va disputar al llac de Garda, a Itàlia, sobre un recorregut de 27 quilòmetres amb 2.600 metres de desnivell positiu. A la cursa hi van ser presents un total de 67 participants de 25 països diferents. L’atleta anoienca va acabar en 2a posició, però en va tenir prou per adjudicar-se les Sèries Mundials.

Sheila Avilés va signar un temps de 3 hores, 42 minuts i 13 segons. Va acabar 6 minuts per darrere de la txeca Marcela Vasilova, una corredora que no comptava per al podi de la classificació general.