L’atleta anoienca Sheila Avilés, guanyadora de la Cursa italiana de Livigno, prova puntuable per a la Copa del Món Skyrunnig

L’atleta montbuienca Sheila Avilés va ser la guanyadora de la prova puntuable de la Copa del Món Skyrunning que es va disputar als alps italians.

Avilés va fer una gran cursa a Livigno només una setmana després de penjar-se la medalla de bronze al Campionat del Món de Curses de Muntanya. A la prova italiana, l’atleta de Santa Margarida de Montbui ser la més ràpida i va arribar a la meta amb un registre de 3 hores, 52 minuts i 40 segons. El circuit va patir modificacions a causa de les nevades, tot que es va mantenir amb la distància de 31 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu. L’atleta anoienca va acabar en primer lloc, a 4 minuts per davant de la segona classificada que va ser la italiana Elisa Desco.