L’atleta de CAI Cora Salas, medalla de plata al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques

L’actuació de l’atleta de Sant Cugat Cora Salas va permetre Catalunya revalidar el títol del Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques. La competició, una de les més importants per les diferents federacions participants, es va disputar aquest passat cap de setmana a l’Estadi Larrabide (Pamplona).

La segona posició de la representant del Club Atlètic Igualada a la prova de salt de llargada, amb una marca 6.03 metres, va contribuir a que la Selecció Catalana aconseguís l’or; la primera posició d’aquesta prova se la va atribuir la valenciana Fatima Diame, amb un salt de 6.23 metres.

Les victòries de Bernat Erta en els 400 metres llisos, Sara Gallego en 400 metres tanques, Laura Redondo en llançament de martell o els grans relleus en el 4×100 van permetre Catalunya sumar 546 punts en tota la competició i aconseguir el primer lloc. La plata se la va endur la Comunitat de Madrid amb una puntuació de 480, mentre que el tercer lloc va ser per Castella i Lleó amb 450 punts.