L’atleta del CA Igualada Cesc Boix contribueix a la medalla d’or al Campionat d’Espanya Sub-20 de Cros amb la selecció catalana

L’atleta del CAI va acabar amb una brillant 7a posició individual en el campionat estatal de seleccions autonòmiques que es va disputar a Biscaia.

Cesc Boix, 3r català, va arribar a la meta amb un registre de 26 minuts i 12 segons sobre un recorregut de 7.620 metres. El combinat català va acabar amb 25 punts, per davant d’Aragó, que va ser segon amb 40 punts; i de Madrid, tercer amb 64 punts, entre 17 seleccions autonòmiques participants.

Per la seva part, el també atleta del CAI Roger Suria va assolir la 39a posició individual, 5è català en la categoria Sub-23, amb 34 minuts i 23 segons per completar els 9.500 metres de cursa i va contribuir a la segona posició i per tant medalla de plata. Catalunya va acabar amb 56 punts, per davant de la Comunitat Valenciana, que van ser els guanyadors amb 53 punts i per davant de Madrid, tercers amb 67 punts, entre 15 seleccions autonòmiques classificades.

El campió estatal absolut masculí va ser l’atleta de Catalunya Adel Mechaal amb 30 minuts i 29 segons sobre un circuit de 9.500 metres. La selecció catalana es va imposar per seleccions a la Comunuitat Valenciana, amb 41 punts, a un sol punt de Catalunya, que va ser segona amb 42 punts. En categoria femenina, es va imposar individualment Joselyn Brea, de Galícia, amb 35 minuts i 36 segons sobre 9.500 metres. La selecció campiona va ser Castella i Lleó, amb 48 punts.