L’atleta del CA Igualada Guillem Carner, medalla de bronze al campionat d’Espanya Sub-23

El corredor del Club Atlètic Igualada Guillem Carner aconsegueix la medalla de bronze als Campionats d’Espanya Sub-23 en pista coberta.

Carner va acabar en 3a posició a la cursa dels 800 metres llisos i va signar un temps d’1 minut i 55 segons. A més havia acabat en primera posició a les semifinals. L’atleta del CAI va fer una bona cursa el que li va valer la medalla de bronze. En aquests campionats d’Espanya Sub-23 hi van prendre part 3 atletes més del club igualadí. En aquest sentit, Naima Ait Alibou va ser 5a a la final dels 3.000 metres llisos, amb un registre de 9 minuts 52 segons i 60 centèsimes. Per la seva part, Hèctor Ramos va acabar 6è al salt d’altura amb un millor intent de 2 metres exactes. Finalment, Anna Asensi va acabar 6a a les semifinals dels 60 metres llisos amb un temps de 7 segons i 91 centèsimes; i 4a també a les semifinals dels 200 metres llisos, amb 25 segons i 88 centèsimes.

El Campionat d’Espanya Sub-23 en pista coberta es va disputar a Salamanca.