L’atleta del CA Igualada Lahcen Ait Alibou, campió del Cros Internacional de Granollers

Alibou va fer una gran cursa, el que li va donar el premi de ser el més ràpid en la cursa de 10 quilòmetres. L’atleta del CAI va fer un brillant registre de 30 minuts i 7 segons i va acabar per davant del corredor del Calvià, Abdelaziz Merzougui amb 14 segons de diferència. La tercera posició va ser per al també atleta del club igualadí, Abdennasser Oukhelfen, que va arribar amb un temps de 30 minuts i 38 segons.

Per la seva part, Naima Ait Alibou va assolir una molt destacada 4a posició en categpria Sub-23, amb 30 minuts 00 segons en la prova conjunta amb les sènior femenines dominada per l’etíop Likina Amebaw, amb 27 minuts 14segons, sobre 8.000 metres de cursa. Carla Bisbal també va ser 4a en categoria sub-16 femenina amb 11 minuts 08 segons sobre 3.000 metres de cursa, mentre que en sub-16 masculí Jan Solà va ser 8è amb 10 minuts 02 segons, seguit d’Oriol Alonso, 10è amb 10 minuts 09 segons, sobre 3.000 metres de cursa. Finalment, Júlia Solé va ser 14a sub-18 femenina amb 16 minuts 57segons, cursa conjunta amb les sub-20, sobre 4.000 metres de recorregut.

El Cros de  Granollers és el més prestigiós del calendari català i l’únic que forma part del calendari de la Federació Espanyola d’Atletisme.