L’atleta del CA Igualada Petromiralles Aitor Caldito, campió de Catalunya Sub-23 al salt de llargada

El saltador del Club Atlètic Igualada Petromiralles Aitor Caldito es proclama campió de Catalunya Sub-23 en el salt de longitud.

Caldito va fer un millor intent de 7,10 m., el que li va servir per penjar-se la medalla d’or. El segon classificat va ser el també del CAI Oriol Castells, amb una marca de 7,06 m. David Muñoz, per la seva part va ser 5è amb 6,73 m.

Yassin Kniya va ser el guanyador dels 5.000 metres llisos amb 15’02”75, no assolint medalla per la seva condició d’atleta fora de concurs.

Hèctor Ramos va ser 3er i Bronze en Salt d’Alçada, amb 2,06 m., prova en què va ser 5è Pol Roca, amb 1,95 m. Berta López va ser 5a en els 1.500 metres llisos fem. amb 5’13”69, i Gerard Suriol va ser també 5è en 1.500 metres llisos masculí amb 4’25”91. David Muñoz, per la seva part, va ser 4t en la 1a semifinal. dels 110 m. tanques, amb 18”00, classificant-se per la final, que no va disputar per lesió. Oriol Castells va ser a més 4t en la 1a semifinal. dels 200 metres llisos amb 22”68, però no va poder accedir a la final de la prova.