L’atleta del CA Igualada Petromiralles Eloi Santafé assoleix una brillant quarta posició al Campionat d’Espanya Absolut en pista coberta

Santafé va fer un bon concurs a la prova de l’Heptatló i va estar a punt d’acabar al podi. En total va sumar 5.454 punts i es va quedar a només 42 punts de la medalla de bronze. Cal destacar la 3a posició que va fer al salt de llargada així com els 4rts llocs al 60 metres llisos, els 60 metres tanques i els 1.000 metres llisos. El campionat estatal es va disputar a Madrid.

Els registres d’Eloi Santafé van ser els següents: 60 metres llisos: 6”94 / salt de llargada: 7,27 m. / Llançament de pes: 12,34 m. / salt d’altura: 1,81 m. / 60 metres tanques: 8”17 / salt de perxa: 4,25 m. / 1.000 metres llisos: 2’48”48. El campió estatal va ser l’independent Jorge Ureña, amb 6.173 punts el que suposa el rècord dels campionats.

En aquest Campionat d’Espanya absolut també hi va prendre part l’atleta igualadí de l’Inter Zoití d’Osca i entrenador del Club Atlètic Igualada, Eduard Fàbregas. Va acabar en 7a posició al salt d’altura.

A la foto d’arxiu: Eloi Santafé