L’atleta del CA Igualada Petromiralles Eloi Santafé assoleix una gran quarta posició al Campionat d’Espanya Absolut en el decatló

Eloi Santafé va fer una gran competició i es va imposar en tres de les deu proves de què es composa el decatló.

L’atleta del CAI va acabar primer als 100 metres llisos, amb 10 segons i 59 centèsimes; els 400 metres llisos, amb 48 segons i 45 centèsimes; i els 110 metres tanques, en què va acabar amb un registre de 14 segons i 57 centèsimes. També cal destacar la 3a posició que va aconseguir als 1.500 metres llisos amb 4 minuts 31 segons i 69 centèsimes.

En la resta de proves, Eloi Santafé va fer els registres següents: salt de llargada: 6,98 metres; llançament de pes: 11 metres 91 centímetres; salt d’altura: 1,85 metres; llançament de disc: 37,48 metres; salt de perxa: 4,40 metres; i llançament de javelina: 46,29 metres. El guanyador de la prova del decatló va ser l’atleta independent Bruno Comín amb 7.979 punts.

Els 103ens Campionats d’Espanya Absoluts es van disputar a les pistes de la localitat valenciana de Torrent.