L’atleta del CA Igualada Petromiralles Eloi Santafé es penja dues medalles de plata al Campionat de Catalunya de Proves Combinades

L’atleta del Club Atlètic Igualada Petromiralles Eloi Santafé aconsegueix dues medalles de plata, en categoria absoluta i Sub-23  al Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta Sub-20, Sub-23 i Absolut.

Santafé va sumar 5.367 punts a la prova d’heptatló i va quedar per darrere de l’atleta del Cornellà Pol Ferrer, que en va sumar 5.490. L’atleta del CAI va fer una bona competició i va acabar en primera posició a la cursa dels 60 metres tanques (8 seg. 29) i el salt de perxa (4,50 m.). També cal destacar els tercers llocs als 60 metres llisos (7 seg. 09), el salt d’altura (1,90 m.) i els 1.000 metres llisos (2 min. 48 seg. 48). Va completar la participació amb una 4a posició al llançament de pes (12,15 m.)i una 5a al salt de llargada (6,66 m.).

També hi va prendre part David Muñoz  l’Heptatló Sub-23 i Absoluta, tot i que es va haver de retirar per indisposició abans del salt d’altura i amb aquests registres en les proves completades: 60 metres llisos 7 seg. 55); salt de llargada (6,47 m.);  llançament de pes (9,56 m.).

El campionat de Catalunya de Proves combinades en pista coberta es va disputat a la pista coberta de Sabadell.