L’atleta del CA Igualada Petromiralles Roger Suria, guanyador a la Jean Bouin en categoria Sub-23

L’atleta del CAI va ser el més ràpid de la seva categoria amb un registre de 20 minuts i 33 segons sobre un circuit de 6.600 metres. El corredor d’Agramunt va acabar en primera posició per davant de Marc Fernández, que va arribar a 31 segons de distància. El tercer classificat va ser Martí Ullar amb un registre de 23 minuts i 23 segons.

La prova Sub-23 es va fer en sortida conjunta amb la cursa Internacional masculina que va dominar Mohamed Katir (Asics Running), amb 29 minuts i 25 segons sobre 9.900 m. Esther Guerrero (New Balance), per la seva part, es va imposar en la prova Internacional femenina amb un temps de 22 minuts i 48 segons sobre 6.600 metres de cursa.

La mítica cursa barcelonina, que organitza Mundo Deportivo i Zona Vip Events, arribava a la 100a edició i va aplegar més de 17.000 participants. Cal ressaltar el paper l’atleta Sub-12 del CAI Petromiralles/Aigua de Rigat Martina Acosta, que va acabar en un gran 3er lloc femení amb 4 minuts i 7 segons i que va ser 11a de la classificació general en la cursa conjunta 6, sobre 1.200 m. de recorregut.

Pel que fa a les multitudinàries curses Open, diversos atletes del CAI hi van participar en la dels 10 km. En aquest setntit, Joan Vilanova va ser 6.064è amb 54 minuts i 9 segons; Jordi Riba va ser 8.728è amb 59 minuts i 53 segons mentre que Carles Riba va acabar 8.735è amb 59 minuts i 54 segons.