L’atleta del CAI Abdessamad Oukhelfen, 5è al Campionat d’Europa Sub-23 als 10.000 metres llisos

El fondista del Club Atlètic Igualada Abdessamad Oukhelfen va acabar ahir en 5a posició al Campionat d’Europa Sub-23 que es disputa a Suècia.

Oukhelfen va córrer els 10.000 metres llisos en una cursa molt exigent i amb un grup capdavanter complicat que estava format per molts corredors. Quan faltaven un parell de quilòmetres per acabar, el pilot es va trencar però l’atleta del CAI es va poder mantenir entre els primers. Semblava que podria aconseguir pujar al podi, però els corredors del davant van obrir una escletxa i van deixar Oukhelfen en 4a posició, que quan era a punt de creuar la meta es va convertir en la 5a. Abdessamad Oukhelfen va signar un temps de 28 minuts 54 segons i 19 centèsimes, a només 3 centèsimes del 4rt classificat.

El guanyador dels 10.000 metres llisos va ser el francès Jimmy Gressier.

Abdessamad Oukhelfen, en una foto recent.