L’atleta del CAI Abdessamad Oukhelfen, campió d’Espanya sub-23; Nora Taher, medalla de plata

El corredor del Club Atlètic Igualada Abdessamad Oukhelfen es va proclamar campió d’Espanya Sub-23 en la prova dels 5.000 metres llisos. Per la seva part, la saltadora Nora Taher va assolir la medalla de plata en el triple salt.

Abdessamad Oukhelfen va fer una cursa molt tàctica que el va conduir a acabar com a guanyador de la dels 5.000 metres llisos. L’atleta del CAI va signar un registre de 14 minuts, 44 segons i 88 centèsimes. Va acabar primer superant en més de 2 segons el segon classificat, l’atleta del Playas de Castellón Said Mechaal. Per la seva part, Nora Taher va acabar com a subcampiona d’Espanya sub-23 en la prova del triple salt. Taher va fer un millor intent de 13 metres i 31 centímetres. En aquest Campionat d’Espanya hi van prendre part 3 altres més del CAI: Naima Ait Alibou va 7a a la final dels 800 metres llisos; Abdelhakim Hamid va acabar 6è a la semifinals dels 1.500 metres llisos i Anna Asensi va ser 6a a les proves classificatòries dels 100 metres llisos.

El Campionat d’Espanya sub-23 es va disputar a les pistes de Camp Clar de Tarragona.

A la foto: Abdessamad Oukhelfen amb el campió olímpic a Barcelona 92 Fermín Cacho