L’atleta del CAI, Daniel Baraldés, millor català a la Marató de Barcelona

El corredor del Club Atlètic Igualada Daniel Baraldés va ser el primer català en arribar a la línia de meta a la Marató de Barcelona. Baraldés va acabar com a 18è classificat absolut en una cursa on hi van prendre part 20.127 participants i se n’hi van classificar més de 16.000. L’atleta igualadí va aconseguir un gran registre de dues hores 32 minuts i 26 segons després de fer una gran actuació. A més, Baraldés és un especialista en triatlons i duatlons i aquesta era la primera marató en què participava. A la Marató de Barcelona hi van prendre part 23 corredors del Club Atlètic Igualada on cal destacar les actuacions de Roger Vila, que va acabar en 44a posició, i Antonio Martínez, en la 56a.