L’atleta del CAI Sheila Avilés, brillant medalla de bronze al Campionat del Món de Trail Running

La corredora del Club Atlètic Igualada Sheila Avilés aconsegueix la medalla de bronze al Campionat del Món de Trail Running.

A banda d’aquesta tercera posició individual, Avilés també va ser la subcampiona del Món en la classificació per seleccions. La cursa es va disputar a la localitat portuguesa de Miranda do Corvo en un recorregut de 44 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.200 metres. Avilés va fer una cursa molt completa, el que li va servir per acabar com la primera atleta estatal. L’esportista montbuienca va fer una marca de 4 hores, 15 minuts i 4 segons i va acabar per darrere de la francesa Blondine Lhirondel, que en va ser la guanyadora, i de la neozelandesa Ruth Croft, que va acabar segona.

Sheila Avilés participarà aquest dissabte en una nova prova puntuable del Campionat del Món Skyrunning, que es disputarà a Itàlia.