L’atleta del CAI Sheila Avilés, brillant medalla de bronze al Campionat d’Espanya de Trail Running en una arribada èpica

La corredora del Club Atlètic Igualada Sheila Avilés es va penjar la medalla de bronze al Campionat d’Espanya Absolut de Trail Running.

Avilés va aconseguir una brillant 3a posició en una cursa de prop de 50 quilòmetres i un desnivell de més de 3 mil metres positius. La competició es va disputar entre muntanyes no gaire altes però amb pujades i baixades molt continuades. Avilés va signar un temps de 5 hores, 19 minuts i 21 segons i només va ser superada per Azara García i Gemma Arenas. L’atleta del CAI és una especialista en curses de 42 quilòmetres, de manera que va haver de lluitar en una prova molt més llarga del que és habitual. A més, va haver de disputar els últims 16 quilòmetres sense trobar-se en les millors condicions físiques.

El Campionat d’Espanya Absolut de Trail Running es va disputar a la població murciana de Cehegín i va comptar amb la participació dels atletes espanyols  capdavanters de l’especialitat.