L’atleta igualadina Laura Orgué, campiona de la mitja marató de la Transvulcania canària

L’atleta igualadina Laura Orgué s’ha proclamat campiona de la mitja marató de la Transvulcania, una prova que es va disputar a l’illa canària de la Palma.

El dia anterior, Laura Orgué va prendre part a la prova del Quilòmetre Vertical on va acabar en segona posició per darrere de l’atleta francesa Christel Dewalle. L’endemà va ser present a la mitja marató de la Transvulcania, una cursa que presentava un circuit de 24 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 2.097 metres i un negatiu de 689 metres. Orgué va arribar a la meta amb un registre de 2 hores, 45 minuts i 52 segons, una marca que li va valer per fer-se amb el rècord de la prova.

Ara Laura Orgué ha de prendre part a la cursa de Zegama, puntuable per a la Copa del Món de Curses de Muntanya i la Golden Trail Series.