L’atleta igualadina Sheila Avilés, campiona del Món de Curses de Muntanya amb la selecció espanyola

Sheila Avilés va entrar a la meta amb un registre de 3 hores 56 minuts i 39 segons, tot i que durant molta estona va córrer en 3a posició. Al final, va arribar a tan sols 14 segons de diferència de la quarta classificada. El combinat estatal hi va participar amb 5 corredores de les quals 3 van acabar entre les 10 primeres. En aquest sentit, Nuria Gil va acabar en 4a posició, Sheila Avilés en 5a i Júlia Font en 9a posició. Anna Comet y Virginia Pérez, van arribar en el 17è i 30è lloc respectivament. Al final, la selecció subcampiona del Món va ser la de Gran Bretanya i la tercera classificada la dels Estats Units.

El Campionat del Món de Curses de Muntanya es va disputar a Tailàndia sobre un recorregut de 40 quilòmetres i 2.420 metres de desnivell positiu.

Foto RFEA: Sheila Avilés, la segona de l’esquerre