L’atleta Sergi Solé i el ciclista Javier Jurado, guanyadors de la Cursa de l’Esquiador 2017

L’atleta Sergi Solé i el ciclista Javier Jurado van ser els guanyadors absoluts en les proves competitives de la Cursa de l’Esquiador, que va superar el miler de participants.

Sergi Solé es va imposar en la cursa a peu amb un registre d’una hora, 10 minuts i 58 segons, a 6 minuts de diferència del segon classificat, Carlos Fernández. Pel que fa a la prova de bicicleta de muntanya, aquesta es va decidir a l’esprint. Javier Jurado va arribar a la meta amb un registre d’una hora, 22 minuts i 26 segons, tan sols a 3 segons del segon classificat, Josep Enric Farriol. En la cursa de l’Esquiador també es va dur a terme la prova de caminada, que no té un caràcter competitiu.

La Cursa de l’Esquiador l’organitza Uecanoia i aquest any es va complir la 29a edició.