icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’atur és la major preocupació dels joves igualadins

Segons la regidora d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, així es desprèn del Pla Local de Joventut 2016-2020. Un document que està elaborant el departament de Joventut amb la col·laboració d’entitats juvenils de la ciutat i joves a títol individual, i que ha de marcar les polítiques en matèria de Joventut per als propers 4 anys.

Aquesta fase de diagnosi ha permès comprovar també que els joves igualadins tenen un alt índex de participació en les entitats culturals de la ciutat. Per a Illa, precisament, l’espai de Cal Badia ha de servir per donar aixopluc aquests joves i que hi puguin dur a terme diferents activitats. La regidora de Joventut ha destacat que l’objectiu d’aquest Pla Local de Joventut 2016-2020 passa, principalment, per millorar les condicions de vida i el benestar dels joves.

El Pla es troba ja en la fase final de redacció i el govern de la ciutat l’està sotmetent a la valoració dels grups de l’oposició, per tal d’assolir el màxim consens possible. La voluntat és que estigui enllestit i es pugui sotmetre a aprovació en el ple ordinari del mes de març.

tornar_radioIgualada