icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’edició 2014 de la Cursa Popular d’Igualada incorporarà xip de cronometratge i requerirà inscripció prèvia

El proper diumenge, 19 d’octubre, tindrà lloc la 36a edició de la Cursa Popular d’Igualada, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, a través del Patronat Municipal d’Esports, i el Consell Esportiu de l’Anoia. Compta amb la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI) i la Diputació de Barcelona i enguany, a més, la prova té el patrocini del BBVA.

La principal novetat de l’edició 2014 és que la Cursa A (Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils i Majors) es correrà amb xip de cronometratge. Aquest xip serà una etiqueta d’un sol ús que anirà incorporada al mateix dorsal del participant i que no caldrà retornar a la finalització de l’esdeveniment. D’aquesta manera, es podran obtenir els resultats i classificacions de manera immediata un cop acabada la competició.

Aquesta incorporació fa que sigui necessària la inscripció prèvia, per tal de preparar el dorsal de cada corredor. A partir d’aquest dilluns, 29 de setembre, s’obriran les inscripcions al web www.cursapopularigualada.cat, a les oficines del Patronat Municipal d’Esports del complex esportiu de Les Comes, i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament d’Igualada. Els dorsals es podran recollir prèviament, dissabte, 18 d’octubre, a la carpa que s’ubicarà a la plaça Cal Font i, el mateix diumenge, dia 19, al punt de sortida de la prova fins a una hora i mitja abans que comenci. La Cursa B (Petits i Prebenjamins), que té un caire més familiar i menys competitiu, es continuarà celebrant com en les anteriors edicions i, per tant, no caldrà cap inscripció prèvia.

La Cursa Popular d’Igualada és gratuïta i oberta a tothom. Serveix d’arrencada, a més, la temporada dels Jocs Esportius Escolars de l’Anoia.

tornar_radioIgualada