icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Rec.0 del maig es cancel·la i la propera edició se celebrarà a la tardor

L’edició de maig del Rec.0 Experimental Stores d’Igualada, no es podrà celebrar a causa de la situació provocada per l’epidèmia del COVID-19.

El Rec.0, el Festival de pop up stores, que se celebra dos cops l’any a Igualada, es considera avui la concentració més gran del sud d’Europa. Durant 4 dies reuneix més de cent marques que venen els seus estocs a preus radicals, des de les més consolidades com Levi’s, Adidas, Barça, Munich, Punto Blanco, Textura o Buff, fins als dissenyadors emergents i aplega més de 120.000 persones en quatre dies.

L’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Recstores SL, ha emès el comunicat següent:

“Davant la situació d’epidèmia generada pel coronavirus, ens veiem obligats a cancel·lar el festival Rec.0 Experimental Stores que s’havia de celebrar del 13 al 16 de maig.

Ara mateix la nostra prioritat és la salut i el benestar de les persones, i és per això que creiem que ara cal concentrar-se en la superació d’aquesta pandèmia, evitant qualsevol risc.

Nosaltres seguirem actius, però ara preparant un Rec.0 de tardor on ens puguem retrobar tots, on puguem gaudir una mica de la vida, celebrarem que això ha passat i que, potser, en sortirem amb alguna lliçó apresa.

També aprofitem aquest comunicat per manifestar que ens sentim molt orgullosos de la nostra ciutat, Igualada, que està demostrant una gran fortalesa i sentit de responsabilitat. No hi ha millor escenari pel nostre festival que aquesta ciutat tan maca i lluitadora.

tornar_radioIgualada