icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’empresa FRIME, líder del sector de l’alimentació, s’instal·larà al polígon Can Parera de Castellolí

FRIME Barcelona, la primera empresa catalana en exportació de peix, té previst invertir més de 20 milions d’euros en la construcció d’una nova planta de producció, a l’Anoia. Les noves instal·lacions donaran feina a més de 250 treballadors, tot i que des de l’empresa es puntualitza que alguns procediran de les indústries que el grup ja té a d’altres punts de Catalunya. Les obres començaran aproximadament al setembre del 2019 i es preveu que la nova planta estigui en funcionament a finals del 2020.

L’anunci d’aquesta nova inversió l’han fet aquesta mateixa tarda l’alcalde de Castellolí Joan Serra acompanyat dels consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i del president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, Marc Castells.

Durant l’acte s’ha donat a conèixer també que recentment l’INCASÒL ha venut 8 parcel•les del polígon de Can Parera al grup ENGIND. En aquest cas estan pensades per ser destinades a empreses del sector del motor que estaran operatives a finals del 2019.

tornar_radioIgualada