icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les concessions de les parades del Mercat de la Masuca d’#Igualada s’allargaran un any més

Aquesta mesura ha estat aprovada en el ple ordinari del mes de juliol de l’Ajuntament d’Igualada i compta amb la conformitat de l’Associació de Botiguers del Mercat. D’aquesta manera les parades i botigues del mercat municipal allargaran el termini de les seves concessions fins al mes de març del 2024, sense cap càrrec addicional, tenint en compte que es tracta d’una pròrroga i no d’una nova concessió. Malgrat que aquest punt del ple va tirar endavant, amb els vots favorables de Junts per Igualada, Igualada Som-hi i Ciutadans i les abstencions d’ERC i Poble Actiu, el tema va provocar un llarg debat entre el govern i alguns grups de l’oposició.

El portaveu d’ERC, Enric Conill, va acusar el govern d’anar tard amb el projecte del mercat, que precisament havia de ser una de les propostes estrelles de Junts per Igualada per aquest mandat.  Per la seva part Jordi Cuadras va criticar la manca de planificació del govern en aquest tema i molts d’altres com el POUM i l’habitatge i va assegurar que el govern de Marc Castells no està fent res per mantenir viu el mercat.

Davant d’aquestes crítiques, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells va afirmar que la remodelació del Mercat de la Masuca és un projecte molt complex i l’estan tirant endavant amb l’assessorament dels millors experts en aquesta matèria. Segons Castells, l’Ajuntament d’Igualada està treballant, en col·laboració amb els paradistes, en definir quin ha de ser el model de mercat municipal del futur. La intenció és que la Masuca esdevingui un mercat de 3a generació, que sigui atractiu per als visitants i econòmicament viable per als botiguers i paradistes.

tornar_radioIgualada