icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les dades de recollida selectiva a #Igualada milloren durant el 2018

Les dades d’aquest darrer any confirmen que Igualada ha augmentat progressivament el percentatge de recuperació de residus generats i separats selectivament aconseguint arribar prop del 35%. L’any 2017 la ciutat havia reciclat un 30%. La fracció de recollida selectiva, doncs, continua augmentant seguint la tendència dels últims anys, fins i tot d’una manera més ràpida. Així, es passa d’un 27% el 2016 i un 30% el 2017, a un 35% el 2018. El regidor de sostenibilitat del consistori igualadí, Miquel Vives, ha fet una valoració molt positiva d’aquests indicadors i ha destacat que un dels indicadors que ha estat especialment positiu durant el 2018 ha estat el de la recollida de cartró. Segons el regidor de sostenibilitat, les dades d’Igualada han millorat, d’una banda gràcies a la ciutadania que cada vegada està més conscienciada i de l’altra, per la feina que es fa des de l’Ajuntament amb campanyes informatives.

Pel que fa, la possibilitat d’implementar el porta a porta, a Igualada, Vives ha explicat que l’Ajuntament farà un estudi per saber quins són els barris més adients per fer aquest tipus de recollida.

Per últim, el regidor de sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada ha destacat l’aposta que ha fet el govern de la ciutat en aquesta àrea, destinant una regidoria específica a la sostenibilitat.

tornar_radioIgualada