icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les escoles bressol La Lluna i L’Espígol finalitzen el procés de formació i ja són Escoles Verdes

Les dues llars d’infants municipals d’Igualada han acabat el procés de formació per a poder formar part de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat d’Igualada (XESI) i han aconseguit l’acreditació d’Escoles Verdes. És a dir, són centres educatius compromesos amb la sostenibilitat que treballen per fomentar una educació ecosocial que transformi el centre educatiu i el seu entorn, tot treballant en xarxa amb altres entitats del territori.

Concretament dels 24 centres que hi ha a la ciutat (entre llars, escoles i instituts) 19 ja tenen aquest distintiu i dos estan en procés d’aconseguir-lo, l’IES Pere Vives Vich i l’Institut Milà i Fontanals.

Per formar part de la XESI els centres primer han de rebre la formació i així aconseguir el distintiu d’Escola Verda. Una vegada han fet la formació i els deures per ser Escola Verda, poden unir-se a les xarxes municipals. Normalment, la formació inicial la fa la Generalitat, però aquest curs no hi havia prevista formació per part de la Generalitat i l’Ajuntament d’Igualada, acompanyant i potenciant aquest interès de les instituts Pere Vives i Milà i Fontanals a incorporar-se a la XESI, ha assumit el cost i la coordinació d’aquesta formació.

tornar_radioIgualada