icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Les guanyadores del Premi de disseny Gaspar Camps 2021, Mireia Muntadas i Mar Ribaudí, exposen la seva obra al Museu de la Pell d’Igualada

Fins al 29 de maig, la Sala Petita de les Encavallades del Museu, acull la mostra “Amb les mans. Moda contemporània”. L’exposició, que és l’obra guanyadora del Premi Ciutat d’Igualada de disseny 2021, mostra una selecció de les peces creades per Mireia Muntadas i Mar Ribaudí fins a l’actualitat. També s’exposen algunes mostres del procés creatiu, conceptes i proves.

Mireia Muntadas es va iniciar en l’artesania en cuir a l’Escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada i  l’any 2019 va ser guardonada amb el Premi Nacional d’Artesania al Talent Emergent, organitzat per la Generalitat de Catalunya. Actualment, dissenya i produeix en el seu petit taller a Igualada. Les seves peces, amb la pell com a principal element, busquen l’equilibri entre l’artesania i la modernitat, posant especial atenció en els detalls i acabats de cada peça.

Per la seva part, Mar Ribaudí és una creativa que ha après d’una manera autodidàctica, moguda per la seva curiositat. Va estudiar disseny de moda a l’Institut Europeu de Disseny de Barcelona. Des de llavors ha estat treballant en el seu procés creatiu personal que flueix entre l’art, el disseny i l’artesania. Algunes de les tècniques que utilitza són el patchwork, teixir, tenyir, la ceràmica i el treball amb fibres vegetals, entre d’altres.

tornar_radioIgualada