Les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas, campiones del Món amb la selecció espanyola

La selecció espanyola femenina d’hoquei patins, amb les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas, s’ha proclamat campiona del món en guanyar a la final Argentina per 8 gols a 5.

El combinat d’Espanya femení ha hagut de patir de valent en aquests World Roller Games, però ha sabut utilitzar les seves cartes. A la final contra Argentina, la selecció espanyola dominava per 3 a 2 a la mitja part. A la represa, el partit ha estat molt anivellat i quan faltaven 12 minuts per acabar, el marcador era de 6 a 5 a favor d’Espanya. Ara bé, als últims minuts l’equip espanyol ha estat molt productiu davant de porteria i ha acabat imposant-se pel 8 a 5 final. La selecció espanyola ha guanyat els 3 darrers Campionats del Món que ha disputat i ja en suma 7 en total.

Holanda, amb els jugadors igualadins Tety i Eric Vives i l’entrenador també igualadí Joan Doncel, campiona del Mundial C.

L’equip dels Països Baixos, amb 4 jugadors catalans a la seves files que compten amb nacionalitat holandesa, ha estat extremadament superior a la resta de rivals. De fet, ha guanyat tots els partits per golejada. A la final, Holanda es va imposar còmodament a Bèlgica a qui va derrotar per un contundent 8 a 0.

Tety Vives ha estat el pitxitxi del campionat amb 37 gols. El seu germà Eric Vives, n’ha marcat 12.