icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les obres del nou Campus de la Salut, al Passeig Verdaguer, arriben a l’equador

Els treballs, que van començar al setembre de 2021, avancen a bon ritme i haurien d’estar enllestits a la primavera del 2023. Actualment ja s’han realitzat les tasques relacionades amb els fonaments i l’estructura. L’edifici, que té 3.500 metres quadrats i una capacitat per 500 estudiants, ja llueix la seva silueta en forma de “L” que ha de connectar amb el 4D Health, un equipament que fa únics els estudis a la nostra ciutat. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha destacat altres singularitats del nou campus universitari com la seva cèntrica ubicació.

El futur edifici ha d’acollir els estudis del Grau d’Infermeria, Nutrició Humana i Dietètica, i el Màster de Mètodes Educatius. A la planta baixa hi haurà la recepció i els espais de suport i espais comuns, com ara la biblioteca; a les plantes superiors, s’hi ubicaran l’aulari, les sales d’estudi, els laboratoris i les sales de professors. L’obra té un cost total de 6 milions d’euros, aportats a parts iguals per la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

Per la seva part, el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, ha destacat la importància del nou edifici pel futur del territori, però, sobretot, la suma del campus amb el 4D Health i l’Hospital Universitari d’Igualada.

Aquest dimarts s’ha realitzat una visita d’obres amb representats de la Universitat de Lleida, membres de l’Hospital Universitari d’Igualada i diversos regidors del govern municipal.

tornar_radioIgualada