icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Les obres del nou edifici modular de pediatria del CAP Anoia estaran enllestides a principis del 2024

El nou edifici, que s’està construint al costat de l’ambulatori del Passeig Verdaguer, acollirà els serveis de pediatria que l’Institut Català de la Salut (ICS) ofereix a la Conca d’Òdena i que des de la pandèmia es concentren al CAP de Vilanova del Camí. Les obres d’aquest nou espai avancen a bon ritme. A hores d’ara han acabat els fonaments i aquest mes de novembre es preveu la instal·lació dels plafons modulars prefabricats que donaran forma a l’edifici. Aquest nou mòdul del CAP Anoia, que suposa una inversió de més d’un milió d’euros finançats pels fons europeus, constarà de 12 consultes de pediatria i hi treballaran 25 professionals.

La gerent de la regió sanitària del Penedès del servei Català de la Salut, Irene Abad, ha explicat que aquest model de pediatria territorial garanteix  una atenció pediàtrica de qualitat de 8h a 20h , també en període de vacances”, i a més és un model més atractiu per als professionals. Segons Abad, l’objectiu a la llarga és que els pediatres de l’ICS i els del Consorci Sanitari de l’Anoia puguin treballar plegats.

Malgrat al gener es posarà en marxa aquest nou edifici modular de pediatria del CAP Anoia, segons Abad, el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament d’Igualada estan treballant per trobar un nou edifici que, en un futur, pugui englobar tots els serveis de pediatria.

tornar_radioIgualada