icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’Escola Mowgli participa amb èxit a les Finals Nacionals dels Jocs Escolars de Catalunya amb dos equips femenins i dos masculins.

Aquestes darreres setmanes s’han celebrat les Trobades Nacionals dels Jocs Escolars de Catalunya en les que han participat quatre equips de la Fundació Escola Mowgli. Aquests equips van  poder participar a les Finals Nacionals gràcies a quedar en les primeres posicions en els Campionats de Poliesportiu dels Jocs Escolars de l’Anoia.

Els 4 grups participants a les Finals Nacionals ho van fer en la modalitat d’handbol l’equip Benjamí Femení i l’Aleví Femení, bàsquet el Benjamí Masculí i futbol 7 l’Aleví Masculí. Al llarg de tot el curs, aquests equips han format part del programa d’activitats extraescolars que organitza l’AFA del centre.

Durant tot l’any els diversos grups han estat competint en el Campionat de Poliesportiu de l’Anoia, on han practicat diversos esports d’equip i esports individuals. Aquesta lliga multiesport és una aposta del Consell Esportiu de l’Anoia, per potenciar la diversitat d’esports en edats de primària i així fugir de l’especialització prematura.

Tots els equips van assolir molt bons resultats, però cal destacar l’Equip Aleví Masculí que va guanyar tots els partits de la competició.

tornar_radioIgualada