icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Escola Municipal d’Art guanya tres premis i una menció honorífica

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha rebut tres premis i una menció honorífica per la seva participació al Concurs de Prevenció de Riscos Laborals 2015 “La prevenció, un valor segur” convocat per la Generalitat de Catalunya.

Aquest concurs compta amb quatre categories: cartells, fotografies, pictogrames i curts d’animació. L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va presentar un total de 7 treballs dels seus alumnes del cicle formatiu d’art i disseny de Gràfica Publicitària dins la categoria de curtmetratges d’animació. Aquest fet va suposar que el centre rebés una menció honorífica per haver presentat més obres que cap altre.

Pel que fa als treballs igualadins guardonats, el curt realitzat per Mireia González, Lidia Reyes, Rita López, Paula Conde i Camilo Rodríguez va guanyar el tercer premi de la categoria de curtmetratges d’animació; el curt realitzat per Marc Barnés, Cristina Grados, Javier Díaz, Vanesa Martínez i Berta Cubí, va guanyar el segon premi de la mateixa categoria, i, finalment, el curt produït per Míriam Elvira, Jordi Molins, Jordi Fabregat, Victòria Sabater i Carles Muñoz va obtenir el primer premi de curtmetratges d’animació.

Els treballs presentats havien de tractar algun aspecte de la prevenció de Riscos Laborals, a més de tenir una durada d’entre 20 i 30 segons. Aquests curts van ser realitzats durant la Setmana de l’Animació, organitzada pel centre igualadí des de fa 7 anys.

Els curts premiats es poden veure a la web de l’Escola Gaspar Camps www.escolagasparcamps.org

tornar_radioIgualada