icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Escorxador d’ #Igualada concentra esforços i reorganitza l’horari de vacunació amb la mirada posada a Setmana Santa

A partir d’aquest dilluns, els horaris dels punts de vacunació poblacionals se centralitzaran en un o dos dies setmanals. En el cas de l’Escorxador d’Igualada, l’horari per a adults serà els dimarts de 14h del migdia a 20h del vespre. En el cas dels infants, seran els dies dimecres i divendres de 17h de la tarda a 20h del vespre.

Des del departament de Salut es fa una crida a les persones que encara no han rebut la dosi de reforç i també alerten de la proximitat per Setmana Santa. En aquest sentit, des de Salut es recomana informar-se amb antelació dels requisits documentals i sanitaris imposats pel país de destinació. Podeu consultar-los a la web reopen.europa.eu o les informacions publicades al web del Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació.

El departament de Salut també recorda que des del passat 1 de febrer, s’ha establert una validesa de 9 mesos al certificat covid des de l’administració de l’última vacuna de la pauta completa i paral·lelament, si una persona ha passat la covid, aquest serà vàlid durant 6 mesos.

Des de l’inici de la campanya  de vacunació, a la comarca de l’Anoia ja s’han administrat prop de 224.000 dosis i a la Regió Sanitària de la Catalunya Central, tres de cada quatre ciutadans ja ha rebut la dosi de reforç i ha completat la pauta de vacunació.

tornar_radioIgualada