icon_radio

RÀDIO

BLOG

L’escriptor anoienc Oriol Solà, premiat als Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i La Bordeta de Barcelona

VLLG? / ACTUALITAT

L’escriptor anoienc Oriol Solà i Prat s’ha proclamat guanyador dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta de Barcelona en la categoria de Flor Natural d’Or. El lliurament de guardons de l’edició d’enguany  en un acte institucional que es va dur a terme a la Sala de Plens de la seu del Districte de Sants-Montjuïc. Solà es va endur el premi amb el poema titulat “Mariners d’aigua dolça”, un conjunt de tres sonets en què l’autor parla de qualitats com la valentia o la confiança a partir de tres metàfores: la marea baixa, una estrella de mar i un riu, respectivament.

Sense deixar l’actualitat literària, ja s’ha publicat també el llibre “Ziryab 2012-14” que recull els treballs finalistes i guanyadors de les tres darreres edicions d’aquest concurs musical i de narrativa breu que es fa a Balaguer, entre els quals hi ha el relat “Preparant l’escac al rei” de l’autor igualadí. La presentació es va fer a finals de juny al claustre de l’Església de Sant Domènec de la capital de la Noguera.

Finalment, un treball de Solà va ser també escollit entre els finalistes de la XXII edició del Premi de cartes d’amor que s’organitza anualment al municipi de Calafell (Baix Penedès).

Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Igualada

tornar_radioIgualada