icon_radio

RÀDIO

BLOG

L’escriptora anoienca Mireia Rubio presenta la seva segona novel.la al ‘Vols llegir?’ de Ràdio Igualada

‘El tiempo del negro’ és el títol de la segona novel.la de la periodista i escriptora anoienca Mireia Rubio, publicat en co-edició amb el segell editorial ‘Círculo rojo’, novetat editorial que la pròpia autora presentarà als oients del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’ que s’emet a Ràdio Igualada aquest divendres 29 d’abril a les 20:10, i redifusió el diumenge 1 de maig a les nou del matí

VLLG? / COMUNICACIÓ

En aquesta edició també es farà balanç de la Diada del Llibre i la rosa, el Sant Jordi 2016, a través de la col.laboració de la llibretera igualadina Isabel Casas (LLegim? LLibreria). El programa també es fa ressò de la primera llista oficial publicada pel Gremi de Llibreters del Catalunya la mateixa tarda de la jornada del 23 d’abril, amb el rànquing dels llibres més venuts, on destaca en les diverses categories de ficció i no ficció, tant en català com en castellà, els autors: Víctor Amela, Paula Hawkins, Sergi Pàmies i Marie Kondo.

El ‘Vols llegir?’ s’emet en primera emissió de la setmana, dilluns dia 25 a les vuit del vespre a Ràdio Nova de Vilanova del Camí i redifusió el diumenge 1 de maig entre la una i les dues del migdia.

D’altra banda, la propera edició del ‘Vols llegir?’ que s’emetrà la setmana del 2 al 8 de maig, en les respectives emissions a Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada, inclourà dues entrevistes. La primera amb l’escriptora debutant, la lleidatana Ramona Solé, que publica primer llibre titulat ‘Quaderns’ a través del segell ‘Llibres del Delicte’, especialitzat en publicar novel.la negra en català, i tot seguit entrevista al periodista i escriptor Víctor Amela, guanyador del 36è Premi Ramon Llull amb amb la seva tercera novel.la ‘La filla del capità Groc’ (Planeta, 2016), i un dels autors més venuts de la passada Diada del Llibre, el Sant Jordi 2016.

tornar_radioIgualada