icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’espai Malla oferirà diferents activitats extraescolars que vinculen joc i tecnologia per la nova temporada de tardor-hivern

El proper mes de setembre l’entitat posarà en marxa la seva oferta d’activitats, enfocades especialment en l’àmbit tecnològic des d’una vessant lúdica i creativa, Es tracta de diferents propostes pensades per estimular l’interès d’infants i joves en l’ús dels recursos digitals en aplicacions quotidianes. Així des de l’espai Malla s’oferiran quatre nivells, adreçats a diferents edats. D’una banda es farà el curs “Lego®Robotics” per a infants de 6 a 8 anys. Per als nens i nenes de 8 a 10 anys s’oferirà el “Reprograma’t”, de programació amb els diversos llenguatges tecnològics, que lliguen el joc amb la tecnologia. Pel que fa les noies i nois a partir d’11 anys podran participar a l’“Inventors 3.0”, que els introduirà al món maker, Per últim, per als joves de més de 16 anys, l’espai Malla ha preparat el taller “La Malla Jove”, per assessorar els participants en la creació i producció utilitzant impressió 3D, tall làser, etc.

Des de l’entitat destaquen que es tracta d’una oferta d’activitats extraescolars d’altíssim nivell internacional, amb un preu molt assequible i que vincula el joc i la tecnologia, inspirant-se en el concepte dels FabLab.

Les inscripcions es poden fer a través de l’enllaç de la pàgina web espaimalla.cat, on hi ha tota la informació de cada activitat a més de tota la informació de l’entitat.

tornar_radioIgualada