icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Estadi Atlètic d’Igualada, escenari aquest dissabte del Campionat de Catalunya Sub-10, Sub-12 i Sub-14

Aquesta competició suposa una nova fita del Club Atlètic d’Igualada que s’encarrega de l’organització d’aquesta final de les categories més joves de l’atletisme. La federació catalana ha demostrat que els esdeveniments que organitza la capital de l’Anoia sempre són una garantia. Els dos darrers anys, el CAI ha estat el responsable dels Campionats de Catalunya absoluts i ara hi tornen amb els atletes de promoció.

A la presentació, la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Patrícia Illa ha estat l’encarregada de presentar, conjuntament amb diversos membres del Club Atlètic Igualada: Ramon Mir, Josep M. Lagunas i Santi Ramos, aquest campionat. Illa ha felicitat al CAI per “organitzar un Campionat d’aquestes característiques que demostra la vàlua i la bona tasca duta a terme pel CAI des de fa molt temps i que ha permès que l’estadi Atlètic d’Igualada hagi acollit importants esdeveniments esportius en les finals de l’atletisme català”.

Ramón Mir, membre de la junta directiva del CAI, ha posat en valor les instal·lacions de l’Estadi Atlètic, “la pista coberta i el bon estat del tartan han premés que la federació hagi escollit Igualada per acollir aquestes finals, ha estat un reconeixement a la feina ben feta del club i també de l’Ajuntament”. Mir ha explicat que ha estat la mateixa Federació la que va decidir que Igualada es mereixia acollir, també, aquesta final de promoció.

El campionat es farà encara seguint les mesures de seguretat i aforament que marca el protocol per la prevenció de la Covid. Tot i així els membres participants podran anar acompanyats d’algun familiar durant la competició.

 

tornar_radioIgualada