icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’European Balloon Festival 2019 bat rècord de participants amb 56 pilots d’arreu del món

El Festival, que se celebrarà a Igualada del 10 al 14 de juliol, reunirà globus provinents d’Austràlia, Japó, Anglaterra, Suïssa, França, Bèlgica, Itàlia, Mònaco i de diversos punts de Catalunya i de l’Estat espanyol. En total 56 equips competiran a la vint-i-tresena edició de l’European Balloon Festival, que aquest any bat rècord de participació.

L’edició d’enguany té com a convidats especials cinc globus amb formes d’animal: un coala, un lloro, una pantera, un guepard i un lleó, que faran les delícies del públic assistent al festival. Pel que fa la competició, els equips hauran de completar amb èxit tot un seguit de proves, entre elles la diana i la llebre. A banda de la intensa activitat al Parc Central, el centre d’Igualada també s’omplirà d’ambient de globus gràcies al projecte experimental Iglús de Vent. En total seran una quarantena d’Iglús instal·lats a diferents punts de la ciutat que acolliran activitats esportives, tallers creatius, concerts i exposicions, entre d’altres. La festa infantil de divendres 12 de juliol i el concert de dissabte, amb JoKB i Oques Grasses dins l’Anòlia, complementaran quatre dies d’intensa activitat amb motiu del festival.

El cartell de l’European Balloon Festival 2019 ha estat elaborat per la dissenyadora gràfica Anna Costa de l’estudi Evvo, que s’ha inspirat en els globus amb forma d’animal.

Tota la informació de l’European Balloon Festival 2019 es pot trobar a la pàgina web www.ebf.cat.

tornar_radioIgualada