icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’European Balloon Festival comptarà amb la participació de globus adaptats per a persones amb mobilitat reduïda

La divuitena edició de l’European Balloon Festival, que es farà a Igualada del 9 al 13 de juliol i que comptarà amb una cinquantena de globus participants procedents d’arreu del món, pararà especial atenció en les persones amb mobilitat reduïda. D’aquesta manera, el festival d’enguany comptarà amb la participació de globus adaptats per a persones amb algun tipus de discapacitat o problema de mobilitat. Precisament, el pilot de motos, Isidre Esteve, afectat per una lesió medul•lar, prendrà part en el vol inaugural de l’European Balloon Festival el proper 10 de juliol. En aquest sentit, la directora de la Fundació Privada Àuria, que atén persones de la comarca amb diferents discapacitats, Marta Mateu, ha destacat la sensibilitat dels organitzadors de l’European.

A part de la participació de globus adaptats, la divuitena edició d’aquest festival de globus aerostàtics, inclourà també com a novetat el fet de comptar amb globus procedents de països més llunyans que en altres edicions com ara Taiwan i Turquia. L’European Balloon Festival d’aquest any comptarà també amb la presència d’un dels globus més grans d’Europa, el Globus Catalunya, amb capacitat per a 16 persones.

D’altra banda, cal destacar que un any més els organitzadors del festival s’han marcat com a objectiu implicar la resta de la ciutat en l’European, amb la presència d’iglús de vent a diferents punts d’Igualada, i aquest any, com a novetat, amb un concurs de dibuix .

La divuitena edició de l’European Balloon Festival clourà el 12 de juliol amb el Night Glow Piromusical i el concert de Txarango.

tornar_radioIgualada