L’Events CB Igualada aconsegueix una victòria d’ofici contra el complicat Draft Gramenet

L’Events Club Bàsquet Igualada s’imposa al Draft Gramenet per 3 punts de diferència (56 a 53) en un partit ajustat de començament a final.

El conjunt igualadí va començar a dominant amb petites diferències, tot i que es va arribar al descans amb empat a 28. A la represa, la tònica va seguir igual. L’enfrontament es mantenia molt ajustat i al final del tercer període, l’avantatge era per al conjunt del Gramenet que dominava per un sol punt de diferència. L’últim quart es va viure amb la mateixa incertesa. Tot i així, les igualadines van estar més encertades als últims instants i es van acabar imposant pel 56 a 53 final, 3 punts de diferència.

Aquest diumenge, l’Events Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del TGN Bàsquet.