L’Events CB Igualada domina durant tres quarts de partit, però acaba perdent a la pista del Tordera (72-61)

L’Events Club Bàsquet Igualada femení perd a la pista del Tordera per 11 punts de diferència (72 a 61), tot i dominar durant bona part del partit.

El conjunt igualadí va fer una gran primera part i va arribar al descans amb un avantatge de 5 punts (28 a 33). Al tercer període, diverses errades de les igualadines van propiciar que les jugadores del Tordera s’acostessin al marcador. Al final del tercer quart el resultat reflectia un empat a 47. Al tram final, l’equip del Maresme va estar més encertat davant de cistella i les igualadines van acabar perdent pel 72 a 61 final, 11 punts de diferència.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Draft Gramenet.