L’Events CB Igualada femení cau a la pista del SESE (80-73) en un partit intens i després de dues pròrrogues

A les igualadines els va costar entrar a dintre del partit. Al descans, el resultat era favorable al SESE per 14 punts de diferència (39 a 25). Tot i iaixí, a la represa la situació va canviar. Al final del tercer quart les igualadines van reduir la distància a només 7 punts i al final del temps reglamentari van aconseguir empatar a 64.

A la primera pròrroga l’enfrontament va acabar amb empat 67, el que va necessitar que se’n jugués una altra. Aquí les igualadines ja no van poder aguantar els atacs de les rivals i van acabar perdent amb el 80 a 73 final. Ara les igualadines són 6enes a la classificació de Super Copa.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Roser.